Vi är tillbaka!

Hej och välkommen till Lupefs upprustade utlandsstudie- och praktikblogg! Bloggen startades 2017 av dåvarande utbildningsansvarig, med ambitionen att fungera som ett arkiv för studenters upplevelser från deras studier utomlands eller praktikplats. 2020 kom ju dock, som vi alla vet, Covidpandemin vilket satte käppar i hjulen för såväl utlandsstudier som praktik, och bloggen föll lite i glömska efter det. Men nu är vi tillbaka! Med en ny fräsch look dessutom. Mycket av innehållet från den tidigare bloggen har hängt med till vår nya hemsida, så får du lust att djupdyka i arkivet är det bara att köra på. Under terminen kommer ett antal personer skriva om sina upplevelser när de nu är ute på utlandsstudier eller praktik, och kanske att vi kommer få ett och annat gästinlägg från studenter som tidigare varit ute. The sky is the limit!

Om du (eller någon du känner) är/ ska iväg på antingen praktik eller utlandsstudier, och kan tänka dig att skriva ett par inlägg för bloggen- tveka inte att höra av dig! Det gör du lättast på mail till utbildning@lupef.se. Har du någon fråga gällande utlandsstudier eller praktik, som vi i utskottet eller någon av våra nuvarande skribenter kan svara på är det självklart bara att maila.

Vi ses!

Cora Fromm, Utbildningsansvarig


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *