KÄRA LÄSARE!

Som vissa av er kanske redan läst på LUPEF:s Facebook-sida så ska jag, Leo Arnér, denna termin spendera mina dagar som praktikant på Forum för levande historia vilket är en statlig myndighet som har i uppdrag att främja arbete med demokrati, tolerans och mänskliga rättigheter med utgångspunkt i Förintelsen. Vill ni veta mer om myndigheten och exakt vad jag kommer jobba med får ni ha överseende med att jag gör det bekvämt för mig själv och hänvisar er till myndighetens hemsida https://www.levandehistoria.se/ eller det mer utförliga inlägg jag skrev här:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FLUPEFlund%2Fposts%2F2031273403603244&width=500

VARDAGSLIV

Viktig på kontoret

Sådär 15 år efter att Blondinbella bestämde sig för att göra sitt liv öppet för allmän beskådan, är det nu äntligen min tur att lära mig konsten att blogga . Om det går vägen är min ambition – utöver att liksom Blondinbella bli triljardär – att under terminens gång regelbundet uppdatera denna blogg med massor av de roliga saker jag får vara med om i anslutning till min praktik. Ni kan till exempel se fram emot att så småningom läsa om hur det var att jobba på den legendariska bokmässan i Göteborg, gå på frukostseminarium med Alice Bah Kuhnke eller kanske allra mest intressant; få reda på det hack som ger er en grym lunch i Gamla stan för endast 40 kr!!! (dock fortfarande tveksam till om jag ska röja denna välbevarade hemlighet)

TIPS & TRIX

Utöver att skriva om mitt vardagsliv lovar jag även att asap få ihop ett inlägg där jag ger mina bästa tips till er förvirrade själar som ännu har att se fram emot den plågsammaste av alla processer: praktikansökningen! Förhoppningsvis kan jag ge er en bättre inblick i hur det praktiska går till, men framförallt inspirera er till att tänka utanför den så omtalade boxen för att lyckas hitta den praktikplats just du brinner för. Överös mig mer än gärna med frågor om allt mellan himmel och jord, antingen i kommentarsfältet eller genom att kontakta mig direkt på leoarner@hotmail.com, så ska jag se till att försöka ge det bästa svar jag kan!

PÅ ÅTERSEENDE!

Mäktig myndighet kräver mäktig byggnad

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *