Well Halli hallå bloggen (Agnes och Hanna <3)!

Äntligen en uppdatering – det var ju verkligen inte igår. Tiden svischar iväg. Vad hände med den här hösten?!

Ser att mitt senaste blogginlägg var i november någongång. I dagens fast news-samhälle kunde det lika gärna varit för 10 år sedan. Men! Januari är ju nyårslöftenas tid, och kära läsare, en liten treat till er, Louises nyårslöfte 2019 är nämligen; mer bloggande! Är ett inlägg per vecka för ambitiöst? Förmodligen, men man ska ju sikta mot stjärnorna sägs det.

Jag är i alla fall åter på plats i Konstanz, och det känns toppen. Julhelgen i Sverige var jättemysig, men jag är mer än redo att fortsätta med min ganska trevliga utbytestillvaro i ölens och currywurstens hemland.

Resan hit var en upplevelse i sig. En minitågluff med mina två favoritskandinaver. Från Göteborg C via färjan Helsingborg-Helsingör till Köpenhamn till Hamburg vidare till Baden-Baden och sedan ner till Konstanz. Ni hör ju. Årets odyssé. 3 människor med alldeles för stora väskor och skidor på ryggen. En lite väl lång resa för min smak ska sägas, men med ”megahyggeligt” sällskap går ju det mesta.

Imorgon är det back to business igen, rakt tillbaka till att skriva inlämning om WTO och ha föreläsning om europeisk integration. Det är ju ändå det jag är här för. Till helgen väntar premiärtur på de längdskidor som danskan, norrmannen och jag släpat med ner. Ser enormt mycket fram emot att glida ifrån dem båda i spåret. Om så faktiskt blir fallet får ni läsa mer om i nästa inlägg (typ nästa vecka enligt löfte ovan…)!

Tills dess bjuder jag på den enda bilden från vår resa ner.

Vi hörs!

/ Louise

”Sofie får styr på håret” Olja på canvas. Danmark, 2019

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *