HejHej!
Jag är tillbaka med en liten uppdatering från mig här i Nottingham och det är verkligen på tiden, känns som att det var år sedan sist vilket i och för sig stämmer överens med hur många årstider det känns som jag har varit med om sen sist.. Vädret här verkar ha fått sig en liten stroke och går därför igenom alla olika typer av väder på ungefär en kvart innan det tillslut finner sig i ett konstant tillstånd av mörker och regn <33. Det gör egentligen inte mig så mycket eftersom det oftast bara bidrar till höstmyset och halloween-känslan som tog över hela staden i oktober – min absoluta favorit-tid av året. Jag hann dock knappt sörja att halloween var över innan hela Nottingham var som en småstad från en Hallmark-film, julmarknad och julpuynt överallt. Känner mig som grinchen, men julmusik i november, kom igen! Okej, no more complaints nu. Jag är  fortfarande helt kär i campuset och speciellt sportcentrum och alla ekorrar. Har funnit en fantastisk rutin som innebär morgonpromenad till tennishallen med obligatoriskt ekorre-gos, det är nog nåt av det jag kommer sakna mest när jag kommer hem!

Jag ❤️ ekorrar

Utöver tennisen har jag också hittat världens bästa fotbollslag som jag spelar med två gånger i veckan, och nästa helg ska vi åka till Birmingham University och spela match mot deras medics, ska bli så kul!

Bästa fotbollstjejerna

Jag fick också möjligheten att filma och göra intervjuer på en fotbollsturnering som anordnades på det andra universitetet här i Nottingham via Nottingham Student Television (NSTV) som jag är med i. Det var kul att få kolla på campuset vid Nottingham Trent University, men vi hejjade såklart på UoN. Vi var ett gäng på fem personer från UoN som åkte dit och turades om att filma och att intervjua och det blev en väldigt rolig dag!

Väldigt seriös intervju…

Någonting som UoN är fantastiskt duktiga på är att anordna aktiviteter för alla genom att till exempel se till att det finns någon som sitter i matsalen varje kväll med någon form av pyssel  om man är stressad eller bara vill sitta och slappna av och måla eller göra något liknande. Liknande aktiviteter finns inte bara i studentboendena utan även i skolans lokaler, till exempel fastnade vi förra veckan med att göra kollage i två timmar istället för att samla in data till vårt fieldwork. Utöver skolans anordnade aktiviteter har även vi utbytesstudenter hittat på mycket tillsammans, känns som att man bildar en tajt grupp eftersom alla är i samma situation även om alla är från helt olika länder! Här är en bild på hela gänget när vi firade en tjejs födelsedag förra veckan.


Någonting som UoN är fantastiskt duktiga på är att anordna aktiviteter för alla genom att till exempel se till att det finns någon som sitter i matsalen varje kväll med någon form av pyssel  om man är stressad eller bara vill sitta och slappna av och måla eller göra något liknande. Liknande aktiviteter finns inte bara i studentboendena utan även i skolans lokaler, till exempel fastnade vi förra veckan med att göra kollage i två timmar istället för att samla in data till vårt fieldwork. Utöver skolans anordnade aktiviteter har även vi utbytesstudenter hittat på mycket tillsammans, känns som att man bildar en tajt grupp eftersom alla är i samma situation även om alla är från helt olika länder! Här är en bild på hela gänget när vi firade en tjejs födelsedag förra veckan.

Lite vardagspaus med pyssel
Hela bytis-gänget! <3

Den här helgen passade vi också på att åka upp till Edinburgh och Glasgow över helgen. Det var en väldigt härlig resa och nu var jag lite mer mottaglig för julpynt och lite mindre grinch vilket gjorde att jag uppskattade Edinburghs julmarknad mer! Vi var dock tvungna att boka AirBnB i Glasgow istället för Edinburgh och ta en 8 timmar lång nattbuss både dit och hem för att spara pengar, jobbigt i stunden men väldigt kul nu i efterhand. Både Edinburgh och Glasgow resulterade i en väldigt rolig resa och jag måste noga säga att bland det bästa med att vara på utbyte är att kunna resa relativt enkelt till platser som hade varit ett mycket större projekt hemifrån! 

Jul i Edinburgh
Whiskey-provning i Glasgow

Det var allt från mig för den här gången!

 / Alma <33


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *